2020-10-28 10:07:54

Rad na eTwinning projektu nagrađen europskom oznakom kvalitete

Rad naših učenika na eTwinning projektu "Stick together in times of corona" prepoznat je i na europskoj razini pa smo uz oznaku nacionalne kvalitete nagrađeni i europskom oznakom kvalitete.

ETwinningov projekt "Stick together in times of corona" ,  u kojem smo sudjelovali prošle školske godine, uz nacionalnu oznaku kvalitete dobitnik je i europske oznake kvalitete. Europska oznaka kvalitete nagrada je najuspješnijim projektima u cijeloj Europi što znači da je naš rad prepoznat na najvišoj evropskoj razini. 

Čestitke svim sudionicima u projektu, a posebno mojim učenicama koje su vrijedno radile na njemu, a to su: Nina Ivanov, Dora Kralj, Anastazija Crnošija, Antonella Gobin, Korina Jurin, Petra Vitlov i Lena Blasić.

Europsku oznaku kvalitete (European Quality Label - EQL) dodjeljuje Središnja služba za podršku (CSS).

Uvjeti koji se moraju ostvariti su:

 

Projekt su za dodjelu europske oznake kvalitete predložile najmanje dvije nacionalne službe za podršku Svaka nacionalna služba za podršku predlaže maksimalno 30% projekata prijavljenih za nacionalnu oznaku kvalitete Najmanje su dva projektna partnera osvojila nacionalnu oznaku kvalitete

 


Osnovna škola "Valentin Klarin" Preko